Se også
Salat
Kartoffelsalat med radiser, dild og æg
Servér en moderne kartoffelsalat i skål, hvor de lækre knolde får selskab af smilende æg, sprøde radiser og frisk dildcreme.
Tekst: Louisa Lorang Foto: Rikke Westesen
24.05.2023
Ingredienser
- 3 æg
- 2 håndfulde frisk dild
- 400 g creme-fraiche 18 %
- 1 tsk. dijonsennep
- Salt
- ½ agurk
- 12 radiser
- 2 forårsløg
- 1 kg kogte kartofler
Til servering
- 1 håndfuld frisk dild
- Salt og peber
Kartoffelsalat med radiser og æg
- Kog æggene smilende i en gryde med vand i 6-7 minutter.
- Skyl dem godt i koldt vand, pil dem, og skær dem i halve. Skyl og hak dild fint.
- Rør cremefraiche sammen med dild og dijonsennep i en skål. Smag til med salt.
- Skyl agurk og radiser, og skær begge dele i skiver. Rens forårsløgene, og skær dem i tynde skiver. Skær kartoflerne i mundrette stykker.
Servering
- Anret kartoflerne i en skål sammen med dressing, agurk, radiser, æg og forårsløg.
- Skyl og pluk dild. Top salaten med dild, krydr med salt og peber, og servér.