Grønt

Pasta med persillepesto og tomater

Nem og lækker opskrift på pasta med persillepesto og tomater.
af Annonce 26.11.2013

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

Det skal du bruge:
1 bundt bredbladet persille
200 gr mandler
½ dl æbleeddike
ca. 2 dl olivenolie eller rapskimolie (Hvad man har på hylden!)
500 gr dadeltomater
1 skalotteløg
1 spsk olivenolie
2 pakker frisk tagliatelle

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også vores opskrift på pizza med champignon, løg og pesto

Sådan gør du:
Skyl og tør persillen og skær den groft. Blend i en hurtighakker persille, mandler og æbleeddike.
Tilsæt olien lidt efter lidt. Pestoen skal ikke blendes for meget for den skal have en lidt grov konsistens. Kan holde sig på køl i et skoldet glas i en uges tid. Før man lægger låg på pestoen, så hæld olie på til overfladen er dækken. Olien forsegler pestoen og giver god holdbarhed.

Skær tomaterne i halve. Hak løget. Opvarm olie på en pande svits løget til det er klart til tomater og steg i 5 minutter og duften af tomat breder sig. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Øs pastaen direkte op af kogevandet og over på panden til de stegte tomatern. Bland det hele godt rundt. Tilsæt 1 dl af kogevandet i panden. Vend godt rundt.
Anret pastaen i dybe tallerkner og server persillepestoen til.

Prøv også opskriften på hjemmelavet pasta

Prøv også opskriften: Blåmuslinger med pasta