Grønt

Pasta med røget laks og grønt

Den her opskrift på pasta med røget laks og grønt er en supernem måde at lave hurtig og næringsrig hverdagsmad.
Af Camilla Zarah Lawes / Foto: Wichmann + Bendtsen Photography 7.12.2021
Nem pasta med laks og grønt
Hop direkte til opskriften på pasta med laks her!Vild med pasta med laks? Prøv også laks i wrap!

Opskrift på pasta med røget laks og grønt

Ingredienser til pasta med røget laks og grønt:
  • 4 forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2½ dl hvidvin
  • 5 dl piskefløde
  • 500 g pasta penne
  • 1 rød peberfrugt
  • 200 g røget laks
  • Dild
  • Parmesanost
  • Basilikum
  • Friskkværnet peber
  • 1 godt brød

Prøv også: Nem pastaret med aubergine

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan laver du pasta med røget laks og grønt:

  1. SAUCE : Skær forårsløgene i skiver, og knus hvidløgene. Varm en sauterepande med olie, og svits løgene. Tilsæt hvidvin, og kog ind, til halvdelen af væden er tilbage. Hæld piskefløde i, og lad saucen koge i 10 minutter, til den bliver tyk. Smag til med salt og peber.
  2. PASTA: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær imens peberfrugten i fine strimler, og hæld dem i den varme sauce sammen med røget laks. Hak dilden, og tilsæt den. Kog saucen op, og vend den kogte pasta i. Anret med flager af parmesan, frisk basilikum og peber fra kværn. Servér med et godt brød til.

Læs også: Sådan laver du hjemmelavet pasta