![Anderillette med rugbrød, syltet rødkål og cornichoner](https://imgix.isabellas.dk/2023-11-13/anderillette.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5)
Tilbehør
• 500 g store, modne paradisæbler (vi har brugt 'Hyslop')
• 1 dl vand
• Sukker
Skræl paradisæblerne, og fjern kernehusene. Skær æblerne i mindre tern. Kog dem møre ved svag varme under låg i 20 minutter. Vej mosen af, og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt sukkeret. (Til 500 g mos tilsættes 3-400 g sukker). Kog i nogle minutter, til sukkeret er helt opløst. Rør kraftigt, så æblestykkerne findeles. Smag marmeladen til med mere sukker. Hæld marmeladen i skoldede krukker eller glas, og luk til.