Tilbehør

Pizzasnitter med svampe

Dejligt efterårsagtige og lige til at gå til
af Mette Jantzen 8.08.2008 Foto: Jes Buusmann. Styling: Pia Buusmann. Regi: Grønlykke og privat

Til seks personer.

• 250 g blandede svampe
• 2 fed hvidløg
• 1 løg
• 15 g smør
• Salt og peber
• 1 rulle færdigkøbt pizzadej
• 4 spsk. friskost med hvidløg
• 75 g ost, fx emmentaler
• ½ bundt persille

Rengør svampene, og skær dem eventuelt i mindre stykker. Hak hvidløget fi nt, og skær løget i tern. Smelt smørret på en pande, og svits hakket hvidløg, løg og svampe heri. Krydr med salt og peber.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Rul dejen ud, og læg den på en plade med bagepapir. Smør friskosten på pizzadejen i et tyndt lag, og skær dejen ud i kvadrater. Lad dejstykkerne ligge tæt op ad hinanden. Riv osten. Fordel ost, svampe og løg på hvert kvadrat. Bag i ovnen ved 250° i 10-15 minutter, til pizzaen er gylden. Hak persillen, og drys den over pizzaen lige før servering.