Tilbehør
Sæsonaktuel
Smashed potatoes og jordskokker
Kører du også rundt i den velkendte kartoffelmos, bagekartofler og hasselback? Så prøv noget nyt, næste gang du skal servere et lækkert stykke kød. Vi foreslår en dejlig omgang smashed potatoes med jordskokker!
af Marie Melchior
26.10.2015
Foto: Jakob Helbig
Overrask weekendens gæster med et mørt og smagfuldt stykke kød med overraskende tilbehør. Hvornår har du fx sidst serveret smashed potatoes og jordskokker?
Smashed potatoes og jordskokker har en skøn efterårssmag, som matcher tunge hovedretter som roastbeef og oksemørbrad perfekt. Vi serverer det gerne, når der skal andet end bagekartofler og hasselback på bordet, og det er et sikkert hit hver gang!
Det skal du bruge til smashed potatoes og jordskokker:
- 500 g kartofler
- 500 g jordskokker
- Havsalt
- 2-3 kviste timian
- 2 spsk. olivenolie