Mad

WEEKEND BREAKFAST KIT | Tag ud og spis

I denne uges breakfast kit guider IN til den bedste morgenmad, som du kan nyde ude!
af Rebecca Aller og Shirley Nordenskiold 21.04.2016

Denne uges kit har fokus på selvforkælelse, og vi opfordrer jer derfor til at spise morgenmaden ude. IN har fundet flere steder, der serverer velsmagende morgenmad i hyggelige omgivelser.

Foto: Juliette Café og Brasserie

Aarhus

Juliette Café og Brasserie - Jægergårdsgade 54, 8000 Aarhus C

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Juliette serverer klassisk fransk morgenmad - her kan du få en ægte fransk Croque Monsieur eller Croque Madame, og så serverer de gode crossianter, friskbagt brød, fromage blanc og andet pariser-morgenmad. De serverer morgenmad mandag til fredag kl. 10 – 12 og brunch lørdag og søndag kl. 10-14.

Foto: Møller kaffe og køkken

København

Møller kaffe og køkken - Nørrebrogade 160, 2200 København N

På Møller kaffe og køkken serverer de morgenmad hele dagen, og deres vigtigste fokus er gode råvarer serveret i hyggelige og afslappede omgivelser. Her sammensætter du selv din morgenmad, så du kan få lige præcis den morgenmads-kombination, som du er i humør til.

Foto: Cafe2takt

Frederikshavn

Cafe2takt - Søndergade 18A, 9900 Frederikshavn.

Café2takt serverer hver lørdag og søndag brunch i tidsrummet 10.00-13.30, samt på alle helligdage. Her serveres en klassisk café brunch-tallerken med lidt af det hele. Alt fra amerikanske pandekager og græsk yoghurt til nordjyske oste og hjemmelavet nutella

Foto: Penny Lane

Aalborg

Penny Lane - Boulevarden 1, 9000 Aalborg.

Penny Lane er et fantastisk miskmask af hyggelig café, konditori og boutique. Lørdag og søndag i tidsrummet 10-13 serverer Penny Lane deres luksus brunch, og derudover har caféen et skønt udvalg af hjemmebagte boller med forskelligt pålæg.

LÆS OGSÅ: WEEKEND BREAKFAST KIT | Den overdådige