Hus

Boliggalleri: Art deco-drømmevilla i L.A.

af Josephine Berzant / Foto: Maria Kristine Vous 29.05.2018
Tina Finkelman Berkett bor i hjertet af Los Angeles i et hus fyldt med art deco-detaljer, bløde puder og markante loungemøbler. Kom med indenfor!

BALLERINA I BEVERLY HILLS

Da Tina Finkelman Berkett i 2007 flyttede til Los Angeles for at opbygge den lokale dansescene, valgte hun og hendes mand, Bryan Berkett, et spansk kolonistilshus fra 1929 i det hippe Beverly Hills.

Parret faldt for den velbevarede middelhavsstil, som går i arv fra byens tidligere spanske bosættelser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

SE OGSÅ: Dekadent herskabslejlighed på Østerbro

HJEMMETS HJERTE ER KØKKENET

Stedet havde allerede masser af potentiale og karakter, men trængte til en modernisering af de oprindelige detaljer og nye løsninger i et originalt udtryk.

Derfor fik Tina Finkelman Berkett hjælp af en indretningsvirksomhed, der besluttede sig for at totalrenovere køkkenet for at få mest muligt ud af kvadratmeterne, da der i mange år havde været en gårdhave midt i rummet.

– Køkken-alrummet er vores hjems naturlige hjerte og stedet, hvor familien hænger ud og laver middage sammen, siger Tina Finkelman Berkett.

GRØN OASE MIDT I BYEN

Huset er på hele 220 m² bygget i ét plan, så der er god plads til møbler af en vis størrelse, og parret har også fået plads til et flygel.

Frodige gårdhaver og terrasser skaber desuden flydende overgange mellem inde og ude, hvor Tina Finkelman Berkett har indrettet sig med loungemøbler, bambus og masser af puder.

− Det er skønt at have en grøn oase midt i byen. Skydedørene er åbne dagen lang, næsten hele året rundt. Det er en sand luksus at sætte sig udenfor og slappe af og hele tiden kunne fornemme og høre hinanden i eller omkring huset, siger Tina Finkelman Berkett.

SE OGSÅ: Hvid magi i Pariser-lejligheden

Boliggalleri: Art deco-drømmevilla i L.A.