Delaney-parrets rå Frederiksberg-hjem
Lejlighed

Boliggalleri: Delaney-parrets klassiske hjem

af Klix Kommunikation / Foto: Ditte Capion. 26.06.2017
Klassiske danske designmøbler har fået nye rammer, efter fodboldspiller Thomas Delaneys hustru Michelle Jensen væltede en væg. Kom indenfor i herskabshjemmet på Frederiksberg hvor råt møder varme materialer.

Jeg havde set et billede af en rå væg på Pinterest, så en nat vågnede jeg ved tanken om, at nu skulle den gamle væg bare væltes, fortæller Michelle Jensen, der bor i den 180 kvadratmeter store herskabslejlighed sammen med sin mand, fodboldspilleren Thomas Delaney.

– Thomas var på træningslejr, så jeg havde kun en ven med på Skype, som guidede mig i, hvor jeg skulle slå hul i væggen. Jeg slog hul – og tre uger efter havde vi væltet væggen og sat den nye væg med vinduer op, siger hun.

Se også: Pernilles toetagers oase på Frederiksberg

Der var ellers ikke meget, som skulle sættes i stand i lejligheden, da parret flyttede ind, så de har kunnet hellige sig indretningen. Det er der kommet en dæmpet, elegant og stilren lejlighed ud af med både klassisk dansk og international moderne design kombineret med antikke fund og industrielle detaljer.

Klassisk patina på Frederiksberg

– Vi har været fælles om at indrette lejligheden. Vi har samme smag, så vi har aldrig været uenige om, hvordan vores fælles hjem skulle se ud. Vi elsker begge to Poul Kjærholm og Arne Jacobsen. Deres klassikere kombinerer vi med nyt og moderne design som eksempelvis Flos og Tom Dixon – og materialer som valnød, røget eg og messing, fortæller Michelle Jensen.

– Mange af vores møbler er købt brugt, for det giver så meget mere personlighed til boligen. Vores stil er klassisk og holdbar med lækre materialer og møbler, man kan have hele livet.

Se også: Sofie Aggers sorte paradis på Frederiksberg

Feminin og maskulin stil

Hendes projektleder-gen gør, at hun har behov for at få tingene på plads med det samme, hvor Thomas Delaney giver sig bedre tid til at finde det rette look. Og denne kombination af handlekraft og perfektionisme passer parret rigtig godt:

– Det nok mere mig, der er maskulin, og Thomas, der er feminin, når det kommer til vores stil, siger Michelle Jensen, der er cand.merc. og Reformer-instruktør, og griner.

Parrets yndlingsrum er køkkenet, som har det smukkeste lysindfald fra altanen, og som samler alle værelserne, og netop plantegningen af lejligheden viser, at al plads er udnyttet til fulde.

I køkkenet er der overblik over nærmest hele lejligheden, og det er det perfekte sted at samle et større selskab til middag.

Boliggalleri: Delaney-parrets rå Frederiksberg-hjem