Boliggalleri: Pernilles toetagers oase på Frederiksberg
Lejlighed

Boliggalleri: Pernilles toetagers oase på Frederiksberg

af Klix Kommunikation / Foto: CLAUDI & CAPION 16.03.2017
Pernille Schøller Larsen har boet både i Italien og New York, og det er tydeligt i indretningen. Få en rundtur i det toetagers familiehjem på Frederiksberg, som oser af elegance.

Ting ta’r tid, sagde Piet Hein engang for mange år siden – og det er et motto, som Pernille Schøller Larsen har taget til sig. Ejerlejligheden på Frederiksberg har hun boet i i seks år – de seneste tre sammen med sin kæreste. Alligevel er indretningen ikke helt, som den skal være endnu. – Indretning er ikke statisk, heldigvis. Jeg bliver inspireret af billeder på Instagram og følger også et par profiler, som sælger smukt interiør. Det frister jo. Det betyder meget for mig, hvordan vores hjem ser ud – og at vi føler os godt tilpas i det, så jeg hygger mig rigtig meget med at finde de fineste ting til lejligheden, siger Pernille Schøller Larsen. SE OGSÅ: Når huset bliver skiftet ud med en herskabslejlighed

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Præget af år i udlandet

Følg dit hjerte

Da Pernille Schøller Larsen skulle flytte ind i den 140 m² store ejerlejlighed på Frederiksberg, blev både køkken og bad renoveret, så det stod præcis, som hun godt kunne tænke sig. Valget faldt på en tidløs stil, som kunne holde i mange år, og det er Pernille Schøller Larsen glad for.

Boliggalleri: Toetagers oase på Frederiksberg

Her bor: Pernille Schøller Larsen, 33 år, sammen med sin kæreste. Hun arbejder som IT-projektleder i en softwarevirksomhed.
Bolig: 140 kvadratmeter stor ejerlejlighed i to etager på Frederiksberg i København.
Stil: Fokus på sarte farver i blå og grønne nuancer, samt et stilrent nordisk udtryk.

Familiens altan lægger i den grad op til hyggelige stunder. Læg kunstig græs på din altan, hvis du vil have fornemmelsen af have midt i byen. Der skal være plads til et stort selskab, derfor har Pernille Schøller Larsen valgt hjørnesofaen fra Trademax. Skindende i sofaen er fra hendes venindes families gård.

Brug en trækasse til opbevaring af dine plaider, når de ikke er i brug. Stuen er Pernille Schøller Larsens yndlingsrum. Sofaen er fra BoConcept, sofabordet fra &Tradition, skabet på væggen og trækassen på gulvet er loppefund. Jieldé-lampen er fundet på Ebay.

Brug masser af planter. De renser luften og trækker en smule af livet udendørs indendørs. Fra sofaen er der fri udsigt til den store tagterrasse. Det giver en god stemning af at være udenbys, selvom man er midt i storbyens mylder. Lammeskindet på gulvet er fra en venindes families gård.

Indret en hyggelig siddeplads i en dyb vindueskarm som her, hvor Pernille Schøller Larsen har fået lavet en specialsyet læderhynde og en stor pude. Spisestuen og køkkenet hænger sammen, så når der kommer gæster på besøg, kan hun og kæresten lave aftenens middag klar, mens gæsterne hænger i baren. Barstolene er fra Ikea. IC Lights-lampen over spisebordet er fra Flos.

Fremhæv arkitektoniske detaljer som loftspær eller som her en bærende søjle med en farve - her en støvet blå fra Flügger. Det giver rummet en ekstra grafisk detalje. De to vaser på spisebordet er fra By Nord Copenhagen. Stolene er fra &Tradition, og bordet har Pernille Schøller Larsen selv sammensat af en bordplade fra Silvan og bukke fra Ikea.

Tre fatninger med tre forskellige glødetrådspærer er et smukt alternativ til mere konventionelle køkkenlamper. De sorte ledninger fungerer på samme tid som en grafisk installation i det hvide køkken. Lamperne er fra Illums Bolighus.

Pernille Schøller Larsen bruger gerne lang tid på at finde de rette materialer, så looket kan blive præcis, som hun ønsker det. På badeværelset er fliserne fra Evers, så rummet har fået den rette fornemmelse af ro og wellness. Spejlet er fra Københavns Møbelsnedkeri, og lampen er fra Dora. De hvide håndklæder er fra Ikea, og sæben er fra Aesop.

Det antikke og det moderne, når det går op i en højere enhed. Det fine teaktræsbord har Pernille Schøller Larsen fundet på DBA. Og lampen fra Restart Milano samt en antik blomstervase er det eneste, der får lov til at pynte i det stilfulde soveværelse.

Gå all in på pasteller i soveværelset. Og tilsæt den gennemgående blå farve. Puderne og tæppet er fra H&M Home, natbordet er fundet på DBA, og Restart Milano-lampen er fra Sacré Coeur. Soveværelset har en maritim stemning med sit lille runde vindue over sengen.

Mere inspiration?

Se denne fireværelses lejlighed på Frederiksberg med farvede vægge, desginklassikere og moderne kunst. Se hele boligen her!