New Yorker
Lejlighed

Boliggalleri: Sofie Aggers sorte paradis på Frederiksberg

af Glottipress / Stylist: Elisabeth Kruse Foto: Andreas Mikkel Hansen 22.03.2017
Sofie Munthe Aggers lejlighed emmer af international karakter. Her kan du blive inspireret af, hvordan du kan indrette med farven sort og industrielle elementer.

Sofie Munthe Agger inviterer os indenfor i sin lejlighed på Frederiksberg. En lejlighed, der bærer præg af udlandseventyr og ægte Newyorker-vibes.

Familien er vendt tilbage til Danmark efter flere år i udlandet og har indrettet sig i en hyggelig baggård med have på Frederiksberg. Omgivet af charmerende Værnedamsvej og legende børnestemmer fra den franske skolegård som naboer. Lejligheden på 180 kvadratmeter er total renoveret, men de charmerende detaljer fra baghuset er bevaret.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Vi faldt for lejligheden i baggården, fordi det er et sted, hvor vi kan trække os tilbage og samle familien. Efter en travl tid i udlandet påskønner vi den ro, som vores hjem i Danmark nu giver os, siger hun.

Inspiration til indretningen
Perlen i baggården er inspireret af udlandet og eventyrene som Sofie og hendes familie har været på. I lejligheden er der tilføjet et industrielt touch med en vinduesvæg, som også bringer lyset ind i rummene. Stilen er international og industriel med elementer af den danske hygge. Midt i det industrielle look er der elementer af lækre træsorter, som bryder den sorte tråd.

Se også: Pernilles toetagers lejlighed på Frederiksberg

Newyorker-stilen
Sofie har valgt at male den ene endevæg sort for at give rummet karakter, og den virker samtidig som camouflage for tv-skærmen, der nærmest gå i ét med væggen. Lejligheden er indrettet med klassiske møbler, hvor de små elementer taler og giver rummene og lejligheden personlig.

Inspireret af New Yorker-stilen? Se, hvordan du kan få det industrielle look her!

Et internationalt hjem på Frederiksberg

Gå på opdagelse og lad dig inspirere af Sofies udlands lejlighed.