Hus

Boliggalleri: Feminin luksus

af Klix Kommunikation 29.07.2014
Stringent indrettet med klassiske og moderne møbler, toppet med sarte farver og personlig pynt, emmer denne villa af feminint overskud.

Træd indenfor i denne vidunderlige to-plansvilla i Charlottenlund, der er gennemsyret af feminin luksus. Her møder du et lyst og rumligt hjem, indrettet enkelt og elegant og med masser af personlighed.
Stilen i den 130 kvadratmeter villa mikser moderne, vintage og designklassikere med rejsefund. For eksempel er sofaen fra Ejlersen, spisebordsstolene designet af Wegner, kunsten på væggene er moderne, og rundt omkring står antikke krukker og rejsefund fra hele verden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Rå fotokunst til boligen!

Møblerne er i natur og afdæmpede farver, og det feminine touch slår igennem med accessories, kunst og pyntegenstande i sarte pink, orange og turkis farver. Hold øje med de små tableauer rundt omkring i boligen, hvor der er givet plads til blomster, små kunstværker og personlige billeder.
Villaen i Charlottenlund er med sine blot 130 kvadratmeter ikke blandt de største, og derfor har ejerne været kreative med indretningen og udnyttet den plads de har, dog uden at gå på kompromis med stilen.

Læs også: 6 entréer med stil!

3 tips til at få mere plads i boligen:
- Når stuen ikke er så stor, så vælg for eksempel to små sofaer, som du stiller over for hinanden i stedet for en stor sofa.
- En god løsning til entréen er et stativ til overtøjet, som du bruger til daglig. Det er en god løsning, hvis du mangler vægplads, og så er det nemt at flytte om.
- Vælg en lys grundfarve i dine rum og pynt med dæmpede farver, så du får et lyst og luftigt hjem.

Læs også: 12 lækre terrasser!