Entré

6 entréer med stil

af Charlotte Riparbelli / Foto: Mette Wotkjær, Michael Rieck og Pernille Guldbæk Kaalulnd 18.07.2014
6 forskellige entréer, der med stil hilser dine gæster velkommen. Her får du inspiration til din stilfulde entré i den store hall eller den lille gang i lejligheden.

Pompøs, herskabelig, minimalistisk, vild, boheme - en entré er ikke bare en entré! Den kan indrettes forskelligt, have vidt forskellige funktioner og fortælle sin helt egen historie om sin ejer. I nedenstående galleri er en perlerække af entreer med hvert sit look.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Rå fotokunst til boligen!

Din entré er dit hjems første hilsen til dine gæster. Derfor er det en god idé at lægge lidt ekstra arbejde i at skabe den rigtige stemning, så den fremstår indbydende og inspirerende for dine gæster. Lige meget om du bor i et hus med hall eller lejlighed med smal entré, kan du indrette den i din helt egen personlige stil, som dine gæster vil tale om i lang tid.

Se hvordan du kan bruge hylder på en fed måde!

I nedenstående galleri har vi samlet seks entréer med god stil. Her repræsenteres alle former for entréer mellem hallen og den smalle gang, men brug dem som inspiration. Måske har du en uudnyttet plads under trappen, som ville være perfekt til en daybed? Eller har du en væg, som ikke bliver udnyttet til fulde? Så kunne du overveje at byde dine gæster velkommen med et lille galleri med et flot tapet som baggrund?

Vild med den grønne detalje? Få inspiration til at indrette med grøn!