Boliggalleri: sommerhus i Liseleje
Sommerhus

Boliggalleri: Nybygget sommerhus-idyl ved Liseleje

af Julie Vöge 18.04.2017
Drømmen om et sommerhus med masser af dagslys og kig til himmel og hav blev til virkelighed, da Ditte og Niclas Jakobsen valgte at bygge selv.

Selv om det er nybygget, så ser sommerhuset ud, som om det har ligget der i årtier. Både ude og inde er det lykkedes parret at bygge en bolig med charme og sjæl takket være et arkitektonisk udtryk, der trækker tråde til de gamle dages fiskerhuse.

Sommerhus-charme

Stilen oser af klassisk dansk sommerhus. Facaden er malet sort. Sprossevinduerne er hvide. Og på taget ligger der tagpap. Indretningen er som på et badehotel anno 2017. For selvom huset er nybygget, oser det af nostalgi og hygge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: Sommerhuscharme i nordic coast stilen her!

Nordisk nostalgi

Møblerne er er et eksklusivt mix af af forskellige stilarter som fx nostalgiske gamle vitrineskabe, ældre Le Klint-lamper, de klassiske Wegner-stole og nyere designs som køkkenet fra Københavns Møbelsnedkeri. Kombination af klassisk vintage og nyere design skaber harmoni og gør hele boligen eksklusiv i sit udseende.

Huset har Niclas Jacobsen selv designet, og han giver her nogle gode fif med på vejen, hvis du selv går med drømmen om at bygge dit eget charmerende lille hus.

  • Brug papkasser til at visualisere
  • Læg et budget og prioriter ud fra det
  • Saml inspiration i boligmagasiner
  • Gå på kompromiser
  • Gå efter det tidløse
  • Tænk på detaljerne

Se også: Klassisk sommerhus i Tisvilde

Boliggalleri: Nybygget sommerhus-idyl ved Liseleje

Her bor: Ditte Jakobsen, konsulent, Niclas Jakobsen og deres børn.
Hvad: Nybygget sommerhus fra 2013 på en stor grund i Liseleje
Stil: Nordisk sommerhusstil i lyse farver.

Den vilde beplantning foran huset er både kønt og emmer af sommerhus ved vandet. Det kræver heller ikke timevis af havearbejde at holde.

Ved at lave en opsats i stuen kan du lave ekstra hyggekroge eller bare skabe en usynlig streg mellem sofaafdeling og spisestue.

Brug fx fyrretræ på gulve, lofte og vægge. Det understreger den klassike sommerhus-stemning.

Få designet en bred trappe til dit sommerhus, det giver ekstra sideplads udenfor og ser charmerende ud.

Blå tekstiler signalerer sol, sommer og badehotel i soveværelset. Hvis du indretter hvert enkelt rum med blot tre-fire dominerende nuancer, får du et roligt resultat. Det lille bord er fundet på et loppemarked. Sengelinned, puder, hylde og væglampe er fra Ikea.

Tjek ind på badehotellet hver dag. Sådan vil det føles, hvis du som her kombinerer træ på væggen med en porcelænsvask og et gammeldags baderumsmøbel. Møblet i røget eg er fra Koch Køkken og fundet på dba.dk. Travertinfliserne er fra EBK Huse A/S.

Udstil ferieminder i vindueskarmene, så bliver du glad, hver gang du kigger på dem. Familien Jakobsen har i årevis taget et par strandskaller med hjem, hver gang de har været ude at rejse. Og nu skal glasbeholderen snart skiftes ud med en større.

Stråhatte skal der til, når den rigtige sommerhusstemning skal skabes! Hæng dem op på væggen til pynt.

Gå efter det simpelt interiør som køkkenet her. Det har kun lid skabsplads, og det tvinger familien til at føre det enkle sommerhusliv.

Mere inspiration? Så se dette hyggelige sommerhus i Odsherred!