Sommerhus

Indret dit sommerhus i stilen nordic coast

af Annette Riis-Carstensen, Foto: Jimmy Line 22.04.2013
Få inspiration til indretning af dit sommerhus med denne skønne boligreportaget fra Skagen.

Hver sommer flytter Sanni Dahl-Jensen med sin mand Michael Jensen og deres tre næsten voksne børn ind i sommerhuset i Skagen. I sæsonen driver hun interiørbutikken Harbour Club, hvor hun bl.a. sælger sit eget design, mens familien resten af året bor i Shanghai i Kina, hvor Michael Jensen bygger shoppingcentre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Indret en hyggekrog i stuen

Skagensstil med respekt for havet
Parret har gennemmoderniseret sommerhuset, der for år siden var ved at forfalde fuldstændig. De har genbrugt som meget som muligt, og det er blevet til en gennemført skagensbolig med masser af charme og natur i den fineste rå indretning med masser af inspirerende ideer, der sagtens kan gøres efter.

Mere boliginspiration: 10 interessante profiler på Instagram

Rå strandfund og bløde Lennon-puder
Parret har derfor valgt at holde sig til materialer, der kan være rå i udtrykket som træ, beton, sten og mursten, suppleret med drivtømmer og sten fundet på stranden. Det er kombineret med bløde puder og plaider med tekster inspireret af John Lennons 'Love, peace and harmony'. En stil, som også præger det design, som Sanni Dahl-Jensen sælger i Harbour Club. De strandfund, hun gør langs kysten, bruger hun i sit design, som så ender enten i sommerhuset eller i butikken.

Klik dig igennem alle billederne fra den skønne bolig ved stranden nedenfor