Klassisk italiensk bolig med moderne look
Hus

Moderne touch i en italiensk villa

Af Lise Septimius Krogh / Foto: Kristian Septimius Krogh 18.02.2015
Udefra er villaen klassisk italiensk med rustikke stenmure, men indenfor er stilen enkel og moderne med hvide vægge og gulve i beton. Kig med indenfor i den smukke bolig, og bliv inspireret!

Villa Vergelle ligger helt klassisk for Toscana-regionen omgivet af høje pinjetræer, cypresser, pool og en stor terrasse. Parret van Kruijsbergen havde holdt ferie i området igennem en årrække, før de faldt for det dengang halvfærdige hus på en stor naturgrund.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det 224 m² store hus er fordelt på to etager plus kælder. Udefra er villaen klassisk italiensk med rustikke stenmure, men indenfor er stilen enkel og moderne med hvide vægge og gulve i beton. Parret har valgt at lade jerndragerne være synlige for at få et råt industrielt look. Villaens indretning er så enkel og praktisk som muligt for at lette oprydning og rengøring, så der er plads til at holde ferie. Bemærk belysningen, som er lagt ned i gulvet - en fed visuel detalje i det enkle rum.

Inspiration: 5 idéer til en harmonisk bolig

Et utraditionelt hus

Traditionelt har italienske huse forholdsvis små vinduer for at holde solen ude, men parret har fået sat store gavlvinduer i for at få masser af lys. I stueplan kan de afskærmes med skodder. Hele villaens stueplan er et stort åbent alrum med spisestue, stue og køkken. Den bærende konstruktion i jern er fremhævet frem for skjult, hvilket giver indretningen et cool industrielt udtryk. Det er en lokal snedker, der står bag det unikke køkken bygget af genbrugstræ. Alle hårde hvidevarer er i rustfrit stål og fra Smeg.

Læs også: Rustik bolig med arvestykker

5 tips til at få stilen:

  • Vælg naturlige farver, hvid, sort og grå.
  • Tænk i materialemix som råt træ, beton, plastik og stål.
  • Dekorer med grafiske billeder: Billedet af Sophia Loren er på en gang romantisk og råt.
  • Luk lyset ind ind i boligen, fx med store vinduespartier.
  • Lad ældre detaljer som jernrammer og gamle træpaneler stå. Det giver sjæl til boligen med et mix mellem nyt og gammel.

I Mad & Bolig finder du altid spændende boligreportager og tips til din bolig!

Se billederne fra den smukke bolig i galleriet herunder!

Tip: Du kan leje Villa Vergelle en uge ad gangen via hjemmesiden specialumbria.com