Nordisk bolig med industrielle detaljer
Hus

Nordisk bolig med industrielle detaljer

af Eva-Marie Wilken og Pia Olsen / Foto: Martin Sølyst 30.03.2015
Parret Hanne og Kaare Grenness har skabt deres drømmehjem med unikke industrielle detaljer, der med garanti får dit hjerte til at hoppe. Se boligen her, og få tips til en nordisk stil!

"Vores hus er som en fin, gammel dame. En dame, der har ligget i dvale, som vi nu har vækket og foldet ud." Ordene stammer fra billed- og tekstilkunstner Hanne Grenness, og hendes beskrivelse af det særprægede og smukke hus i området ved Sletten Havn rummer både kærlighed og en smule overbærenhed. For damen her har budt på overraskelser af både den positive og negative slags under renoveringen, der indtil videre har taget fire år. Med 550 kvadratmeter fordelt på fire etager har Hanne Grenness og hendes mand Kaare også sat sig selv på en stor opgave, og de har måttet prioritere hårdt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Boligindretning - nordisk hygge

Historie og personligt præg

FÅ MERE INSPIRATION TIL HJEMMET MED MAD & BOLIG!

Få nordisk stil med industrielle detaljer

  • Giv dit sofahjørne masser af personlighed med mønstrede puder og skind, og brug dit sofabord til fine små stilleben med bøger og vaser.
  • Skal du indrette et hjemmekontor eller et kreativt hjørne, er lys vigtigt. Sørg for godt med dagslys, og husk også direkte belysning fra fx en skrivebordslampe
  • Tænk i gammelt og moderne som kontrast til hinanden, når du indretter.
  • Hæng dine håndklæder til tørre på brede håndklædeholdere for at tilføje hygge til et ellers sterilt badeværelse.
  • Overtager du et hus med mange originale detaljer, så vent med at fjerne dem, selvom det måske som udgangspunkt er din første indskyldelse. Lev med dem et stykke tid, og overvej, om de i virkeligheden er med til at gøre dit hjem unikt.
  • Indret med personlige værker. Hvis du ikke er ligefrem er kreativt anlagt, kan du fx tage et aftryk af dine børns hænder.

Inspiration: 10 cool nordiske køkkener

I galleriet nedenfor finder du billeder af familiens flotte nyrenoverede villa på 550 kvadratmeter, der er et miks af nordisk og industriel med romantiske detaljer, og med plads til det uperfekte: