Lejlighed

Storbybolig der overrasker

af Klix Kommunikation 21.01.2014
En vandbøffel i køkkenet, en ravn i vinduet og en stor, sort hest i spisestuen. Lad dig inspirere af denne prangende storbybolig!

Morten Vilhelm er kreativ direktør og partner i Discowax, og sammen med datteren My på 4 år bor han i denne storbybolig på Frederiksberg. Stilen er eventyrlig storby-cool med masser af kunst - og udstoppede dyr.

Se også: Indretning i palæstil

En storby zoo
Det er få mennesker, der kan få udstoppede dyr, unikke malerier og klassiske designmøbler til at spille sammen. Men det er lykkedes i denne bolig! Morten Vilhelmn har boet i sin 105 kvadratmeter store lejlighed på Frederiksberg i to år, men har gennem mange år samlet både kunst og udstoppede dyr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hverdagen er jo, hvad man gør den til, og derfor elsker jeg at komme lidt eventyr ind i hjemmet. Jeg kan godt lide at bygge indretningen op over tid og gå op i de små detaljer. Min filosofi er generelt, at der som sådan ikke er noget, man ikke kan - så hvorfor ikke have en hest i spisestuen eller en vandbøffel i køkkenet?

Se 5 boligtrends, der kendetegner 2014, her!

Fem tips til at få eventyr ind i din hverdag

Indret med mening
Et hjem skal afspejle, hvem du er, og hvad du står for.

Patineret personlighed
Vælg møbler og interiør med karakter. Vælter du dig ikke ligefrem i arvestykker, så miks med patinerede fund fra loppemarkeder og auktioner.

Nips med historie
Nips er kun tilladt, hvis det kan fortælle en historie, er bragt hjem fra en rejse eller en sjov begivenhed, er lavet af en bekendt eller på andre måder betyder noget for dig.

Kunst, der taler til dig
Gå efter kunst som provokerer, overrasker eller beroliger dig. Bare det gør noget ved dig og din hverdag.

Dyr
Hvis du er til udstoppede dyr, så er det en måde at få en smule eventyrlig opdagelsesrejsende ind i dit hjem.

Læs også: Indretning af stuen: Luksus vs. budget

Læs hele artiklen i det nye Mad & Bolig, der kommer på gaden den 23. januar!