25 trendy stuer 2016
Stue

25 stuer - sådan skal din stue se ud i 2016!

Christine Agertoft 17.12.2015
Vi har samlet 25 stuer, som vil give dig lyst til at opdatere din egen stue og gøre den 2016-lækker. Se med her!

Hvis din stue skal være lidt mere 2016-frisk, så skal du se med her, hvor vi har samlet et galleri med de trends, der vil kendetegne 2016. Her kan du se 25 stuer og blive inspireret af nogle af de tendenser, som tiltaler dig og din smag. For de fleste stuers vedkommende kræver det ikke den store makeover at være med på stue-moden, men blot nogle ganske små forandringer. Nye puder, en flot lampe eller et tæppe kan gøre rigtig meget, så du behøver ikke sprænge budgettet for at være med på moden. Her er nogle strømninger, som du vil kunne genkende i galleriet, og som måske eller måske ikke tiltaler dig:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: Idéer til indretning af stuen 2017

#1: Velour: Det bløde materiale er tilbage i stuen - både i form af luksuspuder og velour-møbler for de modige.

#2: Farvet glas: Både farvet glas og især røgfarvet glas er fortsat meget populært i 2016. Det kan være som lampeskærm, vase eller bonbonniere.

#3: Markante lamper: Anderledes og markante lamper spiller en stor rolle i stuen anno 2016. Det kan være alt fra DIY- til designlamper, bare de skiller sig ud.

#4: Keramik: Danske keramikere er rasende dygtige, og de udvikler sig hele tiden. Derfor kommer vi til at se smuk keramik i nye udformninger i stuen i 2016.

#5: Art Deco: Spejle, vaser og lamper i Art Deco-stilen bliver den lille luksus i det minimalistiske nordiske hjem.

I galleriet herunder kan du se, smukke 2016-stuer og gå på jagt efter dit personlige stue-look...

Se 25 smukke stuer, der er hotte i 2016, her!