Bolig - efterår-trends
Stue

3 musthaves: Gør din stue efterårstrendy!

af Christine Agertoft / Foto: Katrine Rohrberg 24.09.2015
Vi har fundet de eneste 3 ting, du skal bruge for at gøre din stue klar til den nye sæson – og bare rolig, de koster ikke kassen!

Der er sikkert nogen, som vil mene, at en stue bare skal indrettes en enkelt gang og så forblive på samme måde de næste mange år. Den gruppe af mennesker tilhører vi ikke. Vi tror, at nogle ting i stuen er eviggyldige. Det kan være den smukke designsofa, som du brugte år på at spare op til, skænken, som du arvede af din farmor, eller det gode sofabord, der bare passer perfekt til dine behov. De skal have en fast plads, men så er der alle de små ting, som kan trække hele looket ned.

Rotation i stuen

En slidt pude i et mønster, som var topmoderne for tre år siden, får bare din dyre designsofa og hele stuen til at virke forældet. Det samme gør en falmet plakat. Derfor er det vigtigt, at du vælger nogle pyntegenstande i stuen, som du jævnligt kan skifte ud for at friske stuens look op. Det vil løfte hele rummet og er en forholdsvis billig måde at følge de aktuelle boligtrends.

Denne sæsons musthaves

Vi har fundet 3 ting, som med garanti vil gøre din stue klar til efteråret. Udgangspunktet har været, at de skulle være supertrendy, ikke alt for dyre og nemme at skifte ud, når du engang bliver træt af looket. Vi er endt med disse:

1. musthave: Quiltet pude

Vi er vilde med de her quiltede puder, og hvis du vælger enten den lyse- eller mørkerøde, så tilføjer du straks din stue sæsonens hotteste farver. (Du kan finde dem her!)

Quiltet pude fra ferm living

2. musthave: Stemningsfuld bordlampe

Den her lampe er utrolig stemningsfuld, og så er den en perfekt måde at få tidens vintagetrend ind i dit hjem, uden at det clasher med din moderne indretning. (Du kan finde den her!)

Boligtrend efterår 2015

3. musthave: Unikke spejle

Vi er faldet pladask for de her smukke spejle, og selvom de koster lidt mere end de øvrige musthaves, så synes vi, de skal med. De er nyproducerede, men inspireret af franske vintagespejle og skandinaviske eftertidsmøbler. (Du kan finde dem her!)

Spejl