Inspiration til din terrasse
Terrasse og altan

Inspiration til din terrasse

Natascha Gracia / Foto: Pernille Enoch 27.05.2015
Savner du fornyelse på din udendørs terrasse? Vi har samlet et stort galleri med flotte oaser, som du kan gå på opdagelse i.

Når man har så mange timer med mørke, som vi har her på de nordlige breddegrader, så er det ikke så underligt, at vi styrter udendørs, så snart vi får muligheden. Og hvorfor så ikke få det bedste ud af vores udendørs oaser? For mange er det deres altan eller terrasse, der bliver sommerens tilflugtssted, og mange varme aftener bliver tilbragt der. Vi har samlet inspiration og tips til din terrasse...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Inspiration: 5 tips til en terrasse med stil

Hurtigt ansigtsløft til din terrasse

Er du til det minimalistiske, den nordiske stil eller måske sydlandsk charme? Det er nemt at forvandle din terrasse med blot få greb.

  • Arrangér store krukker med blomster og grønne planter rundt omkring, eller lad en slyngplante grå op ad en mur, hvis du gerne vil skabe mere liv. Du kan også hænge altankasser og krukker direkte på en mur eller træværk.
  • Skift havemøblerne af tungt træ ud med lette kurvemøbler - det giver rigtig sommerstemning. Med en palme og et dyreskind får man næsten fornemmelsen af at sidde og vogte over en afrikansk farm.
  • Omdan terrassen til en rigtig hyggekrog med masser af puder, tæpper, møbler at slænge i og fine lanterner til levende lys.
  • Skab feststemning med farvede lyskæder på terrassen.
  • For ro og minimalisme, så hold dig til få farver og materialetyper.

Læs også: Skab hyggelig udendørs-stemning på din terrasse

Vi samlet et galleri fyldt med terrasser, som du kan lade dig inspirere af.