Terrasse og altan

Skab hyggelig udendørs-stemning på din terrasse

af Eilen Anthoniussen / Foto: All Over 28.03.2014
Foråret er i luften, og det er nu, at havemøblerne skal ud i solen. Kig med og lad dig inspirere til, hvordan du finder de rigtige havemøbler til din altan eller terrasse.

Foråret er kommet og dine havemøbler skal igen gøres klar til weekendkaffe på altanen, terassen eller i haven. Måske har du et sæt vintertrætte havemøbler, der kunne trænge til en kærlig hånd eller overvejer du at købe nogle helt nye?

Nogle havemøbler kan holde år efter år, mens man lynhurtigt bliver træt af andre. Nogle har haft de samme sæt klapstole- og bord i adskillige år, og for andre er det en del af sommerforberedelserne at oliebehandle sine havemøbler. Måske har du endda en hængekøje, der skal hænges ud?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Rustik bolig: Bring nordisk natur ind i boligen!

Det kan være en udfordring at finde den helt rigtige stil til sit udendørsareal, om det er en altan, en terrasse eller en grøn plet i baghaven. Det behøver ikke at koste de store penge at friske altanen eller terrassen op. Prøv og tænk dit udendørs areal som en forlængelse af dit hjem og indret det efter samme stil. En omgang maling og nogle puder kunne måske løse problemet? Eller hvad med nogle fine planter eller lanterner?

Kig med i galleriet og lad dig inspirere til lidt friluftsforkælelse og udendørshygge.

Læs også: Sådan får du en smuk altan!