Køkken

Klassikere i køkkenet

Nanna Louise Post Larsen / Foto: Mette Wotkjær 15.04.2015
Mangler du sommetider en hjælpende hånd i køkkenet? Det kender vi alt til! Lad os præsentere dig for 15 køkkenhjælpere, der vil forvandle din tid i køkkenet til ren fornøjelse.

Vi har et bankende hjerte for gedigent kvalitetsgrej og fint tilbehør til køkkenet. For med de rette køkkenhjælpere bliver den gastronomiske arbejdsgang en leg, og så er det ingen sag at fremtrylle den ene velsmagende ret efter den anden.

Læs også: Indretningstips til køkkenet

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Desværre er de gode evergreens i køkkenet ikke altid lige billige, men tænk dig alligevel om, før du køber en discountvariant. I det lange løb kan det nemlig godt betale sig at investere i solide kendinge uden udløbsdato, for når først du har fundet det rette grej, vil hverdagens kokkerier forenkles, og køkkenglæden og de gode redskaber vil vare ved i mange år frem.

FÅ MERE INSPIRATION TIL KØKKENET MED MAD & BOLIG!

Det vrimler med godt køkkengrej og fine køkkensager, og det kan være en sand jungle at blive klog på, hvilke køkkenklassikere det kan betale sig at investere i.

Pas på med at lade dig forblænde af det bugnende marked af køkkensager og grej, for du kan hurtigt ende med skabe og skuffer fulde af alverdens redskaber og køkkensager, og så bliver det straks uoverskueligt, hvilket af dem du bør gribe ud efter, når først gryderne koger og familiens sultne munde skal mættes i en fart.

Tænk dig derfor godt om, og find frem til dine særlige køkkenbehov. Måske kan et enkelt redskab opfylde dem alle?

Læs også: 14 idéer til et nyt køkken

I galleriet nedenfor har vi samlet et udpluk af de køkkenhjælpere, vi selv griber ud efter, når vi står bag komfuret derhjemme:

Der kan forekomme affiliate-links i artiklen.