Indretning og trends

Læserne styler Lyngbyvasen

Christine Agertoft 6.10.2015
Se, hvordan ISABELLAS heldigere vindere styler den smukke Lyngbyvase, så den passer til deres hjem.

ISABELLAS nr. 100 er på gaden og i den forbindelse har vi foræret samtlige abonnenter et skønt ISABELLAS-julekort, som de kan glæde deres kære med. Vi har også forkælet vores 100 mest loyale læsere med en smuk og klassisk vase fra Lyngby Porcelæn. De 100 glade vindere sætter deres personlige "touch" på den evigsmukke vase ved at style den helt efter egen smag og behag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læserne styler Lyngbyvasen

Her har Terne fundet en smuk plads til vasen:

Hilsen fra Terne: "Tusind tak for den skønne vase. Skyndte mig ud i haven og plukkede en stor buket ærteblomster..."

Her har Debbie givet vasen den smukkeste buket:

Hilsen fra Debbie: "Lige nu nyder jeg også min nye vase fyldte med de skønneste dahliaer. Og til jul skal der grene og julepynt i."

Her har Karina været kreativ:

Hilsen fra Karina: "Så er der fyldt noget i Lyngbyvasen, ikke nødvendigvis det blivende, men dette var min første idé. Jeg har limet Hortenciablomster og kogler på en troldegren og givet den kobberspray."

Her har Susanne ladet sin Lyngbyvase pynte på sofabordet:

Hilsen fra Susanne: "Sikke dog en fantastisk overraskelse! Jeg kom hjem fra arbejde og fandt en pakke uden for døren. Tusind tak for den smukke vase. Den er taget i brug med det samme".

Hvis du vil se flere flotte Lyngbyvaser stylet af ISABELLAS trofaste læsere, kan du søge på #KæreISABELLAS på Instagram eller holde øje her, hvor vi løbende opdaterer med læsernes smukke billeder.

Læs og se mere om ISABELLAS nr. 100 i galleriet herunder...