Køkken

Nye køkkenfronter fra IKEA

af Carina Kjær Rasmussen / Foto: PR 28.02.2017
IKEA lancerer de to helt nye køkkenfronte: ASKERSUND og KUNGSBACKA. Begge er elegante, enkelte og klar til, at du sætter dit personlige præg på dem.

IKEA har den seneste tid imponeret os med deres nye kollektioner, og nu er der flere gode nyheder fra møbelkoncernen. Denne gang omhandler de hjemmets hjerte, nemlig køkkenet. Med METOD-modulerne som base arbejder IKEA med et køkkenkoncept, der giver uanede kombinationsmuligheder og smarte løsninger. Du kan altså få lige præcis de løsninger, du drømmer om, og nu kan du beklæde dem med to nye køkkenfronter, der er både moderne og stilrene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tip! Læs alt om de nyeste køkkentrends her

ASKERSUND og KUNGSBACKA

Den nye køkkenfront ASKERSUND oser af skandinavisk kvalitet og design med det lyse asketræ, dybe åremønstrer og minimalistisk udseende. Den anden nye køkkenfront, KUNGSBACKA, er med sit sorte moderne look stilren og rammer tidens trend spot-on.

Lækkert køkkentilbehør

De 2 nye køkkenfronter kan findes i IKEA fra februar måned. Derudover er der også en masse spændende nyheder indenfor køkkentilbehør - porcelæn, køkkenreoler, knivholder med mere. Vi har samlet vores yndlings fra kollektionen her: