Køkken

Svane Køkkenets bud på køkkentrenden 2015

af Annonce 7.01.2015
Kærlighed til materialer, kvalitet og kreativitet rummes i K15 fra Svane Køkkenet. Et enkelt, grebsløst design, der giver dig frihed til at skabe dit eget udtryk og skalerer det op eller ned til dit behov: Small, Medium eller Large.

Svane Køkkenet lancerer som vanligt hvert år et helt nyt køkkendesign. K15 står for alt det, der starter med K ligesom kærlighed. For det er jo i virkeligheden det, vores køkken skal kunne rumme. Kærligheden til livet, familien og den mad, vi laver.

Det er femte år i træk, Svane Køkkenet udvikler et nyt køkken i et skarpt design. K15 er gennemtænkt hele vejen igennem fra de enkle, rene linjer over de glatte grebsløse fronter og helt ned til de mindste detaljer i skufferne.
- Designet er hver gang resultatet af en spændende proces, hvor vi søger at afspejle behov og ønsker hos travle familier, siger arkitekt MAA, Rolf Birk, ansvarlig for design- og konceptudvikling hos Svane Køkkenet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Find inspiration til et nyt køkken i Svane Køkkenets store køkkengalleri!

Et køkken med plads til det hele

Bag udviklingen af K15 ligger der en stærk filosofi. Nemlig troen på det gode design, der forener det funktionelle og det sociale.
- Som boligens vigtigste sociale rum skal køkkenet indbyde til den gode stemning og kunne rumme samværet. For eksempel er det vigtigt med et bord med plads til høje stole, hvor ungerne og vennerne kan slå sig ned, siger han.

Køkkenet er nemlig samlingsstedet med kagebagning og slowfood i weekenden. Konvenience i de travle, hektiske hverdage. Kreativitet, når vi slår os ned ved køkkenbordet, og kvaliteten, i råvarerne og det gode køkkenhåndværk.

Se lejligheden på blot 41 km2, der blev shinet op med et nyt køkken!

K15 er hele vejen igennem et kool køkken, der først og fremmest giver dig frihed til at være kreativ og skabe dit helt eget udtryk. Det enkle og stilrene tager udgangspunkt i det grebsløse udtryk, som danskerne har været vilde med siden det første gang blev lanceret for ti år siden. Netop de glatte fronter indbyder til leg med materialer og farver. 120 centimeter brede skuffer kan kombineres med låger. Overskabe afløses af åbne reoler, som placeret asymmetrisk på væggen, og måske ligefrem fortsætter ind i spisestue. Vigtigst af alt – K15 kan kombineres med de fleste andre serier fra Svane Køkkenet. Fx K15 i skuffesektioner og WBL højskabe.