Billede af morgenmad med te og blomster
Tips & tricks

3 tips til en nemmere hverdag

Linda Østergaard 29.09.2014
Rod, sure pligter og manglende inspiration til maden? Gør noget godt for hverdagslivet! Vi giver dig her tre tips til en nemmere hverdag.

Hvad der helst skal være overkommelige hverdage med overskud, kan ind i mellem ende i hjemmekatastrofer. Se her, hvordan du nemt får hverdagshjælp til et ryddeligt hjem og mad på rekordtid!

Økologisk morgenmad til døren
Hverdagslivet kan i perioder betyde hektiske skemaer, koordinering og manglende madplaner. Nu kan du starte din morgen helt uden dårlig samvittighed over, hvad der skal fyldes i skålen. Aarstiderne har nemlig lanceret en økologisk hverdagshjælper i form af deres nye morgenmadskasser. Du kan vælge mellem tre forskellige typer morgenmad, og så får du råvarer og opskrifter leveret til døren. Kaffen er det eneste, du selv skal sørge for og huske at sætte over.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Inspiration: Lær at minimere dit affald

Undgå rod og proppede værelser
Hvis du bor småt, eller hvis I bor mange, er opbevaringsplads et tilbagevendende problem. Hvem har ikke prøvet at lege kluddermor med jakker, tørklæder, huer og jakker i entréen, når man skal ud ad døren om morgenen? Hos GoBox kan du for få penge få opbevaret dine kasser med ting et andet sted. Eksempelvis kan de opbevare alt dit sommertøj indtil næste sæson, så du slipper for et uoverskueligt og proppet klædeskab. GoBox-mændene henter endda kasserne ved din dør og bringer dem tilbage igen inden for 12 timer, når sagerne skal bruges igen. Læs mere her!

Opskrift: Cremet blomkålssuppe, der luner

Bevar overblikket på indkøbsturen
Åh nej, den tætskrevne indkøbsliste er glemt derhjemme. Igen! Gør det i stedet til en vane at bruge din smartphone som indkøbsliste. Det er nemt, for du har den altid på dig. En app hjælper endda med overblikket på indkøbsturen. Irma, SuperBrugsen og Kvickly har den samme app (til både iPhone, Android og iPad), som fungerer uanset supermarked. App’en giver hurtigt et godt overblik med en indkøbsliste, en oversigt med opskrifter og ugens tilbudsavis. Ingredienserne til opskrifterne kan med et tryk placeres på din virtuelle indkøbsliste, som du løbende kan krydse af, når du putter dem i kurven.

Lad dig inspirere i galleriet herunder, og få gode opskrifter til hverdagsmaden!