Buketter & kranse

De 10 smukkeste blomster i lilla

af Eilen Anthoniussen 18.03.2019
Foto: All Over Press.
Lilla blomster i haven, i potter eller i vasen - vi elsker dem lige meget hvad! Derfor har vi samlet 10 af vores favoritter. Hvilken er din favorit?

Lilla blomster gør bare hele forskellen, hvad enten det er i haven, i parken, i vinduet eller i buketten fra din veninde. De yndige nuancer skaber en dybde og en stemning i en hvilken som helst sammenhæng og står i fantastisk kontrast til grønne stilke og fyldige blade.

Havetip: Undgå lus i roserne!

Er du glad for de lilla blomster, er der heldigvis mange sorter at vælge i mellem. Den lilla farve går igen i de store blomsterfamilier som roser og tulipaner, udover at selve den spinkle viol er vidunderlig smuk i sig selv - og så dufter den også fantastisk godt. En anden absolut topscorer blandt de lilla farvede skønheder er selvfølgelig den smukke lavendel. Giv den plads i din have, og du vil nyde stor glæde af den i både i dine vaser og din mad.

ISABELLAS elsker blomster - ikke mindst de lilla farvede. Derfor har vi samlet 10 af de smukkeste i galleriet herunder! Måske får du inspiration til dit næste (lilla) haveprojekt?

En lilla favorit: Pasning og plantning af perlehyacint