Buketter & kranse

De 10 smukkeste blomster i lilla

af Eilen Anthoniussen 18.03.2019
Foto: All Over Press.
Lilla blomster i haven, i potter eller i vasen - vi elsker dem lige meget hvad! Derfor har vi samlet 10 af vores favoritter. Hvilken er din favorit?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lilla blomster gør bare hele forskellen, hvad enten det er i haven, i parken, i vinduet eller i buketten fra din veninde. De yndige nuancer skaber en dybde og en stemning i en hvilken som helst sammenhæng og står i fantastisk kontrast til grønne stilke og fyldige blade.

Havetip: Undgå lus i roserne!

Er du glad for de lilla blomster, er der heldigvis mange sorter at vælge i mellem. Den lilla farve går igen i de store blomsterfamilier som roser og tulipaner, udover at selve den spinkle viol er vidunderlig smuk i sig selv - og så dufter den også fantastisk godt. En anden absolut topscorer blandt de lilla farvede skønheder er selvfølgelig den smukke lavendel. Giv den plads i din have, og du vil nyde stor glæde af den i både i dine vaser og din mad.

ISABELLAS elsker blomster - ikke mindst de lilla farvede. Derfor har vi samlet 10 af de smukkeste i galleriet herunder! Måske får du inspiration til dit næste (lilla) haveprojekt?

En lilla favorit: Pasning og plantning af perlehyacint