tv-ramme
DIY

Christine og Frederiks geniale hack giver dit fjernsyn et HELT nyt udtryk – og indkøbslisten indeholder sovsekulør

Sigrid Glavind Foto: @farveladeland 23.08.2022
Med dette smarte hack kan du give dit fjernsyn en makeover, som @farveladeland har gjort: 130 kr., en tur i byggemarkedet og vupti, dit TV er intregreret i din indretning.

Lad os bare være ærlige… Fjernsynet er ofte noget værre øjebæ i indretningen og er mere et nødvendigt onde end et æstetisk valg. Men hvad hvis vi fortæller dig, at du for 130 kr. og en tur i byggemarkedet kan integrere dit tv i indretningen?

Det er nemlig hvad Instagram-profilen @farveladeland har gjort – og nu giver de hemmeligheden væk, så du kan gøre det samme med dit eget tv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

forside_tv-mobel_hack

Foto: @farveladeland

På indkøbslisten står der madolie og sovsekulør - og nej, det er ikke til aftensmaden, for i den her DIY kan du rent faktisk bruge disse madvarer til at farve dine trælister.

Du kan også sagtens undlade det, hvis du har bejsde, eller har fundet trælister i den ønskede farve. Hvis ikke, ja, så kan du altså bare grave i køkkenskufferne efter god gammeldags sovsekulør.

Se hvordan Christine og Frederik har gjort:

Hvis du synes om denne guide, så kan finde endnu flere af @farveladelands DIY’s på deres hjemmeside.

Inspiration: Integrer tv'et i indretningen

Nu er du godt på vej til at gøre tv'et til en kærkommen del af indretningen. Men der er flere tricks, som kan hjælpe dig med at gøre tv'et til en naturlig del af indretningen i stuen.

Her kan du se, hvordan du ellers kan få fjernsynet 'gemt' i indretningen med forskellige tricks.