Hjemmelavede ansigtsmasker

Du kan bruge hundrede af kroner på plejende cremer og ansigtsmasker, som ender med at ligge i dine skuffer og blive for gamle, eller du kan spare penge og bruge det, du allerede har i dit hjem. Både køleskabet, haven og køkkenhaven er proppet med gode sager, der kan mikses til skønne hjemmelavede ansigtsmasker.

Suppler de hjemmelavede ansigtmasker med en grøn livsstil på badeværelset

Forkæl dig selv med hjemmelavede ansigtsmasker 

Uanset om du gerne vil tilføje din trætte hud lidt ekstra fugt eller bare står og mangler en peelingmaske, så er løsningen indefor rækkevidde. Vi har nemlig lavet et galleri med hjemmelavede ansigtsmasker til husbehov, som tager udgangspunkt i helt almindelige hverdagsingredienser såsom olivenolie, havregryn, citron, honning og æbler. 

Tegn abonnement på ISABELLAs, og få havetips, reportager og opskrifter med hvert eneste nummer

Skånsomt for miljøet

Hvis du bruger de ting, du alligevel har derhjemme og ikke køber dyre ansigtsmasker i plastikemballage, så gør du samtidigt noget godt for miljøet. Og så undgår du også selv at din hud kommer i kontakt med parfumer og tilsætningsstoffer, som måske kan irritere den eller være direkte skadelige. Der er altså - kort sagt - rigtig mange grunde til at skifte de butikskøbte ud med hjemmelavede ansigtsmasker.

Se opskrifter på de hjemmelavede ansigtsmasker i galleriet herunder...