DIY-inspiration: 9 idéer til hjemmelavet julepynt

Skal kassen med julepynt opdateres i år, og vil du gerne lave dit eget unikke og hjemmelavede pynt, så se med her, hvor vi har samlet 9 idéer til DIY-julepynt, der passer både på en smuk gren, i vinduet eller på juletræet.

9 idéer til hjemmelavet julepynt

Juleklip: Dobbeltstjerne

Lav en klassisk julestjerne på en ny og moderne måde. Se hvordan du gør her!

 

Flet en glimtende julekugle

Har du allerede styr på de klassiske flettede julehjerter, så prøv denne smukke julekugle. Den kræver lidt ekstra tålmodighed, men er bestemt arbejdet værd. Find opskriften her!

Stort quilling-snefnug

Med vores detaljerede trin for trin-guide kan du selv lave dette smukke snefnug, der er lavet af quilling. Se vores trin for trin-guide her!

Guirlande med snefnug

Kniber det med hvid jul, må du hjælpe lidt til selv. Lav hjemmelavede guirlande af snefnug. Få skabelonen til julepynt her!

Julepynt i keramik-look

 

Denne søde julepynt er lavet af det særlige ler, hobby clay, som får en keramisk overflade efter lufttørring. Få vores trin for trin-guide her!

Julepynt af fimo-ler

Skab en hyggelig og personlig julestemning ved at pynte med hjemmelavet julepynt på juletræet eller på en gren i stuen. Her får du en trin-for-trin guide til at lave julepynt af fimoler.

Smukke og glimtende juletræer

Skal den hjemmelavede julepynt være hurtig og nem, kan du lave disse smukke, glimtende juletræer. Se hvordan du gør i videoen i artiklen.

Fold en sød jule-engel

Det er hyggeligt både at lave hjemmelavet julepynt. Denne papirengel er utroligt let at lave, og så er den bare supersød. Se hvordan du gør her!

Origami-diamant

Med hjemmelavet julepynt kan du gøre dit hjem smukt og personligt til jul. Her får du en video-guide til at folde en flot hjemmelavet diamant-origami.