Højtider & mærkedage

Pynt med lys og kogler

af Anita Lindberg & Havefruen 28.11.2008
Foto: Andreas Mikkel Hansen
Få inspiration til meget enkel julepynt, som kun kræver kort tid at lave og finde materialer til.

Lækre pakker i gråt papir
Pak gaverne lækkert ind groft karduspapir, og lav et smukt til og fra-kort, klippet af forskelligt mønstret dekorationspapir og limet på et stykke hvidt karton. Gavebåndet er groft sejlgarn.
Dekorationspapir ca. 8,50 kr. (Panduro Hobby).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.


Kerter og kogler
Køn dekoration, lavet af forskellige kogler, mossede grene og slanke kerter i massevis. Fyld opsatsen med frisk dekorationsler, cirka 2 cm under kanten, stik lysene i, og tryk det første lag kogler og nogle grene lidt ned i leret. Fyld flere ovenpå.
Kerter 48 kr. for 12 styk (Lyskæden), opsats 195 kr., zinkkors 20 kr. (House Doctor). (Brug selvslukkende lys, men husk altid at slukke lysene, når du forlader rummet).


Bloklys med blade og grønt
De råhvide bloklys er smukt og enkelt pyntet med mørke ahornblade og en lille kvist grønt, der er bundet fast med groft sejlgarn. Bloklys fra 20 kr. per styk (Lyskæden).
Prikket papir ca. 8,50 kr. per ark (Panduro Hobby). (Husk altid at slukke stearinlys, når du forlader et rum).


Koncentreret julehjørne
Stil flere små juledekorationer og lys tæt sammen på et bord. Miks det med en sød kop, et par æbler og en romantisk dug. Så får du et stemningsfuldt hjørne i stuen. Det gamle skab er også fyldt med julehygge og pyntet med strimler af kagepapir.
Gamle glas fra 450 kr. per styk (Wiingaard Boheme Interieur).