Hækleopskrift gulvtæppe
Strik & hækling

4 fine hækleopskrifter

Christine Agertoft 5.08.2015
/ Foto: Etsy.com
Vi har fundet 4 fine hækleopskrifter, som du nemt og billigt kan downloade til din egen computer.

Hvis du er vild med at hækle, så kender du sikkert det der med at løbe tør for gode hækleopskrifter. Det er superirriterende, når det kribler i hæklehænderne, og du bare gerne vil have ny inspiration.

Kreativt mødested

Vi er gået på opskriftsjagt på jeres vegne og i vores søgen, har vi fundet etsy.com. Det er lidt ligesom Den Blå Avis eller Ebay, men forskellen er, at alle varer er håndlavede, genbrug eller fra små produktioner. Generelt er det et samlingspunkt for rigtig mange kreative gør det selv- mennesker verden over, og det er derfor, det også er det perfekte sted at finde anderledes hækleopskrifter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se alle hækleopskrifter på Etsy her!

Udenlandske hækleopskrifter

Der er et kæmpe lager af hækleopskrifter på siden, og det er helt tydeligt at hæklemennesker fra alle verdenshjørner mødes her. Der er selvfølgelig den ulempe ved Etsy, at alt foregår på engelsk, så du er nødt til at have styr på de engelske gloser og vide, at ”hækleopskrift” hedder ”crochet pattern” (Du kan også bare klikke her!) og at opskriften er på engelsk. Til gengæld får du så adgang til en helt ny og spændende verden af hækleopskrifter.

Download hækleopskrifter

Når du har fundet den ønskede hækleopskrift og læst beskrivelsen (husk at læse beskrivelsen grundigt, så du sikrer dig, at opskriften passer til dit niveau og tjek altid anmeldelserne af sælgeren, så du er sikker på, at han eller hun har et godt ry), lægger du den i indkøbskurven og betaler. Når betalingen er gået igennem, får du adgang til at downloade hækleopskriften som pdf direkte til din computer, hvorefter du kan printe den eller bare have den på din iPad eller tablet.

4 eksempler på hækleopskrifter fra Etsy

1. hækleopskrift: Find den her!

Hækleopskrift på hat med øre

2. hækleopskrift: Find den her!

Hækleopskrift på taske

3. hækleopskrift: Find den her!

Hækleopskrift på uglekurv

4. hækleopskrift: Find den her

Hækleopskrift gulvtæppe

Pssst... Husk også vores hækleopskrift på denne smukke kurv: Find den her!

Hækleopskrift kurv