Haveindretning

Kom med til årets største økologiske have-event

af Landsforeningen Praktisk Økologi & Janice Petchdee 12.10.2018
Foto: Kenn Römer-Bruhn.
Bliv klogere på emner som vilde bier, svampedyrkning, fermentering og podning af frugttræer, når årets største økologiske have-event finder sted i Kolding d. 27 oktober.

Landsforeningen Praktisk Økologi står endnu engang for årets største økologiske have-event, Mere Liv i Haven.

- ”Festivalen er åben for alle, der har den mindste interesse for haven, og som gerne vil skabe mere naturlig liv i den. I Praktisk Økologi har vi fokus på at dyrke haven med respekt for mangfoldighed og det økologiske kredsløb. Samtidig er festivalen et fantastisk sted at møde mennesker og få energi til det kommende haveår”, fortæller Signe Schrøder, formand fra Praktisk Økologi om eventet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Grøn inspiration: 5 tips til en nem have

Mere Liv i Haven-festival 2018:

  • TID: Lørdag d. 27 oktober, kl. 09:00 - 17:30.
  • STED: Mere Liv i Haven-festival, Volkets Fylke, Dalbygade 40D, 6000 Kolding.
  • PRIS: 450 kr. (inkl. måltid, foredrag og fem værksteder). For medlemmer af Praktisk Økologi er prisen 350 kr. (inkl. måltid, foredrag og fem værksteder).

Se også: Sådan får du en spagnum-fri have

På festivalen kan du deltage i oplæg og workshops af nogle af landets mest erfarne haveeksperter. Mød blandt andet Frank Erichsen, som er kendt fra tv-serien ‘’Bonderøven’’ og Kjeld Hansen, forfatteren bag bestselleren ‘’den grønne forbrugerguide’’, samt Jens Juhl, der er kendt for sine havebøger.

Få ny inspiration til din egen have i en af eventets 30 forskellige værksteder, som byder på et væld af forskellige, spændende emner lige fra smådyr til større dyrehold, vilde haver og biodiversitet, permakultur, urban gardening, no-digging, fermentering, kompostering, frøsamling, haveredskaber og meget mere.

Hver deltager kan deltage i 5 værksteder i alt, og ud fra det brede program tyder alt på, at festivalen byder på noget for enhver (have-)smag!

Læs mere om Mere Liv i Haven-festival på www.oekologi.dk/festival