Desserter

Primadonna-ost med sirupsnødder og pære

Primadonna-ost er en lækker dessert, server den med sirupsnødder og pære.
af Marie Melchior 8.05.2021 Foto: Betina Hastoft. Regi: www.housedoctor.dk, www.bungalow.dk og www.brostecopenhagen.com

Primadonna-ost med sirupsnødder og pære

  • 200 g hasselnødder
  • 300-400 g Primadonna-ost
  • 2 dl sirup
  • 3 faste grønne pærer

Primadonna-ost med sirupsnødder og pære

Rist hasselnødderne i en 200° varm ovn i ca. 6-8 minutter, til de begynder at dufte. Afkøl nødderne, og gnid den tynde hinde af dem. Hak dem groft, og hæld dem i et patentglas. Hæld sirup over, og luk til. Anret ost og hasselnødder i glas på et bræt med pære skåret i tynde både. Server også speltbrødet til denne ret.