Se også
Forretter
Nordisk coleslaw med fennikel, æble og medister
Giv medister og coleslaw et tvist og server det som en lækker, lille forret - eller som hapser på buffetten.
af Inge Skovdal.
6.12.2021
Foto: Lena Staal, skovdalnordic.com.
TIP: Coleslaw er hurtig at lave, især hvis du bruger et mandolinjern til at klare alt snittearbejdet.
6 personer
Tid i alt 30 min
Ingredienser
- 400 g medister
- 30 g smør til stegning
- 1 lille håndfuld timian
Coleslaw
- 1 grønt æble
- 1 gulerod
- ¼ hvidkål
- ½ fennikel
- 1 lille håndfuld persille
- 1 spsk. god mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche 38 %
- Salt og peber
Sådan laver du coleslaw med medister
- Steg medisteren i smør og timian på en pande. Lad den hvile på et bræt, og skær den herefter ud i mindre stykker.
Coleslaw
- Skyl æble, gulerod, hvidkål og fennikel. Snit det hele fint, gerne på et mandolinjern.
- Skyl og hak persille. Rør persille sammen med mayonnaise og cremefraiche i en skål til en ensartet dressing. Smag til med salt og peber.
- Vend de fintsnittede råvarer i cremefraichedressingen. Fordel coleslawen i små portionsskåle, top med et stykke medister, og servér.
TIP: Lav dobbeltportion af dressingen for at få en mere cremet coleslaw.