Kød og fjerkræ

3 lækre hovedretter til nytår

Hvilken fantastisk hovedret skal du og dine gæster fejre nytåret med? Her får du tre lækre hovedretter til nytår, som du kan forkæle dine gæster med.
af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Colombus Leth, Betina Hastoft, Toni de Coninck 19.12.2013
3 hovedretter til nytår: Lam med sellerifritter, svinekæber og oksemørbrad til nytårsmenuen

Maden har en stor og vigtig betydning, når du sammen med venner eller familie skal mindes året, der gik, og samtidig byde det nye velkommen. Det er samtidig en mulighed for at lægge julemaden bag sig og selv bestemme, hvad der skal på nytårsmenuen. Her er det store spørgsmål altid, hvorvidt det skal være klassisk torsk eller afvige fra traditionerne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: 10 sikre hovedretter til nytår

De nye hovedretter til nytår

Leder du efter et alternativ til den traditionelle nytårstorsk, når du skal servere hovedret for dine gæster nytårsaften, så har vi fundet nogle gode og velsmagende bud. Vi har udvalgt tre delikate og lækre hovedretter til nytår, du kan forkæle dine gæster med, nemlig en lækker oksemørbrad, en grillet kalv og en fortryllende lammeret. Alle retter egner sig fint som lækker gæstemad til nytår. Du skal bare vælge...

Velbekomme og godt nytår...

Læs også: Find den perfekte champagne til nytår

Mangler du inspiration til en skøn forret, har vi samlet 10 forretter til nytår, som du kan lade dig inspirere af. Vil du gerne have torsk ind i menuen nytårsaften, er det oplagt at bruge den i forretten.

Læs også: Find inspiration til nytårsbordet

Klassiske hovedretter til nytår: Nytårstorsk i filodej