Kød og fjerkræ

En bid af Italien - 6 italienske retter

Tag en (stor) bid af det italienske køkken med nogle af de italienske retter, som du holder allermest af. Selvom det er påsketid, kan du sagtens springe over de almindelige påske-klassikere, som sild og lam og erstatte med italienske retter i stedet. Få også masser af inspiration til den søde tand. Vi har samlet 10 dessert-opskrifter.
Af redaktionen / Foto: Columbus Leth, Anders Schønnemann, Betina Hastoft 14.02.2018
Italienske retter  - prøv en pizza med laks

Italienske retter til både familie og gæster

Italiensk mad hitter, og Italien har som bekendt nogle af verdens mest foretrukne retter. Du behøver næsten ikke at booke en ferie for at smage dig igennem Italien og de bedste, italienske retter. Vi giver dig 6 velsmagende og nemme opskrifter på ‘italienere’ som holder 100%, og som du både kan servere for familien og for gæsterne. Og så er der jo lige desserterne! Få 10 lækre opskrifter på dejlige og fristende desserter.
PRØV OGSÅ: Kartoffelpizza med rosmarin og mascarpone

6 italienske retter
Cremet risotto med svampe og porrer

Ris, parmesan, olie og smør i rigelige mængder. Risotto er ikke for folk, der er fedtforskrækkede. Til gengæld smager den fantastisk med et glas kold hvidvin til! Få opskriften her!
Risotto med svampe

Pizza med laks, fennikel og kartoffel

Laks som pizzafyld smager rigtig godt, og i kombination med fintsnittet fennikel og sprøde æbletern får du en frisk og anderledes pizza.
Få opskriften her!

Pizza med laks og fennikel

Italienske kødboller i tomatsauce

Nem og lækker aftensmad er altid i høj kurs, og denne italienske ret med lækre og saftige italienske kødboller er et sikkert smagshit.
Få opskriften her!

Kødboller i tomatsauce

Italiensk madbrød

Vi har ladet os inspirere af Piemonte-området, og serverer her et sprødt italiensk madbrød med tomat, rosmarin og havsalt!
Få opskriften her!

Italiensk madbrød

Cannelloni med ricottaost og svampe

Fyldte cannelloni er italiensk, når det er bedst. Her har vi fyldt dem med svampe og ricottaost.
Få opskriften her!

10 italienske desserter

Til italiensk mad hører sig også en italiensk dessert. Vi har samlet et galleri med 10 italienske desserter som bl.a. panna cotta og tiramisu.
Få opskriften her!

Italienske desserter