Kød og fjerkræ

Nem tapas-ret: Bresaolaruller

Hvis du er på jagt efter en populær og nem tapas-ret, så er bresaola-ruller det oplagte valg. De tager ingen tid at lave, og alle elsker dem.
af Gitte Heidi Rasmussen / Foto: Betina Hastoft 11.11.2020
Bresaolaruller opskrift på tapas forret

Bresaola stammer fra Italien og kan bedst beskrives som en lufttørret saltet oksefilet, som modnes i 2-3 måneder til den har fået en dyb rød farve.

Vi tør godt garantere, at de her velsmagende bresaolaruller bliver revet væk, når du serveres dem for middagsgæsterne. Derudover egner de sig perfekt til tapas anretningen, da de er uhyggeligt simple at lave, og forførende gode.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du skal blot huske at købe nogle gode ingredienser, inden du skal igang. Bresaola fås nemlig i mange forskellige varianter og prisklasser, derfor kan det godt betale sig at give lidt ekstra for kødet, især hvis det skal bruges til en festlig lejlighed.

SE OGSÅ: Snapas - den nye tapas

Nem tapas-ret: Bresaolaruller

Tid: 10 min.

Det skal du bruge til bresaolaruller:

  • 60 g bresaola

  • 75 g friskost naturel, 6 eller 11%

  • 1 spsk hakket frisk oregano

  • 125 g grillet peberfrugt

Sådan laver du bresaolaruller:

  1. Rør friskost og hakket basilikum sammen og fordel blandingen på bresaolaen.

  2. Skær peberfrugten i strimler og læg en strimmel på hvert stykke bresaola.

  3. Rul bresaolaen sammen omkring fyldet, halver dem og stik et lille spyd i hver.

Flere gode tapas-rettter her

Vi har samlet hele 13 gode tapas-retter til dig, og du vil med garanti finden én du kan lide. Se dem alle her!