Kød og fjerkræ

Nudler med mørbrad - hjemmelavet cup-noodles

Vil du gerne have salaten med nudler med på farten? Giv nyt liv til de gode gamle cup-noodles ved at lave dem selv og give dem masser af god smag.
af Timm Vladimir 24.07.2017
cup-noodles-nudler-med-moerbrad-opskrift

Nudler i kop - den hjemmelavede version af cup-noodles

En ny og hjemmelavet version af de traditionelle cup-noodles. Retten er god til dig på farten, men som gerne vil have god kvalitet og den lækre smag fra det asiatiske køkken. Giv cup-noodles nyt liv og lav dem i fine glaskrukker med masser af friske grøntsager og sprudlende krydderurter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tid: 10 minutter
Antal personer: 2

INGREDIENSER:

  • 1 fed hvidløg
  • 1 frisk chili
  • 50 g shiitakesvampe
  • 2 forårsløg
  • 1 gul peberfrugt
  • 2 tsk hønsebouillonpulver
  • 2 tsk sojasauce
  • saft af 1 limefrugt
  • 150 g stegt svinemørbrad
  • 100 g tynde risnudler
  • frisk koriander
  • 2 store patentglas

LÆS OGSÅ: OPSKRIFT | Asiatisk salat med nudler og grillet tun

FREMGANGSMÅDE:

  • Pil og riv hvidløg. Rens chilien, og hak den fint.
  • Rens svampene, og skær dem i mundrette stykker. Rens og hak forårsløg fint. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler.
  • Fordel bouillon­pulver i patentglassene, og fordel hvidløg, chili, sojasauce og limesaft i glassene.
  • Læg tynde skiver af svinemørbrad i hvert glas, og læg de ukogte risnudler ovenpå.
  • Fordel forårsløg, peberfrugt og svampe i glassene, top med plukket koriander, og luk glassene til.
  • Når retten skal spises, skal du fylde glasset op med kogende vand, lukke låget til (uden at spænde) og lade det trække 3-4 minutter, før du nyder dine hjemmelavede cup-noodles.

LÆS OGSÅ: WEEKEND BITE | Røget laks med wasabicreme