
WEEKEND BITE | Røget laks med wasabicreme

Gæsterne vil elske at småspise af disse fine laksebidder anrettet på sprødt rugbrød med en friskrørt wasabicreme. Det tager absolut ingen tid at lave, og de kan anrettes, så de ser super lækre ud – en fryd for øjet og ganen.
Røget laks med wasabicreme
Tid: 15 minutter.
Ovntid: 6 minutter.
Antal personer: 6
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
INGREDIENSER:
- 6 tynde skiver rugbrød, gerne daggammelt
- 1 spsk. olivenolie
- salt
- 200 g røget laks i skiver
Wasabicreme:
- 4 spsk. wasabipasta
- 6 spsk. rygeost
- salt og friskkværnet peber
- 5 cm agurk
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Krustader med fjordrejer
FREMGANGSMÅDE:
1. Del brødskiverne i kvarter, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og drys med salt. Rist dem i en 200° varm ovn i ca. 8 minutter, til de er sprøde. Lad brødet afkøle på en rist.
2. Skær lakseskiverne i små stykker på 3 x 3 cm.
3. Wasabicreme: Rør wasabipasta og rygeost sammen, og smag til med salt og peber. Skyl agurkestykket, og skær det i bittesmå tern.
4. Fordel wasabicremen på det ristede rugbrød. Top med laks, og pynt med agurk. Krydr med peber, og servér.
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Grillede squashruller med basilikum og sesam
