Ribbensteg med rødkålssalat

Vi elsker ribbensteg! Både på helt klassisk manér, og når den får nyt liv i andre spændende serveringer. Få opskriften på ribbensteg serveret med en bund af sprød ribbensteg her!

SERVÉR RIBBENSTEG MED VERDENS BEDSTE BRUNE SOVS - FÅ OPSKRIFTEN HER!

Ribbensteg med rødkålssalat

Det skal du bruge til ribbensteg med rødkålssalat:

  • 1 lille økologisk ribbenssteg, ca. 600 g, gerne fra dansk, fritgående svin
  • 1 dl perlespelt
  • ¼ lille rødkål
  • 100 g tørrede abrikoser
  • 2 æbler
  • 100 g valnøddekerner
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt

FÅ ENDNU FLERE GODE MADOPSKRIFTER HER!

Sådan laver du ribbensteg med rødkålssalat:

  1. Steg ribbensstegen i ovnen ved 200° i ca. 1 time. Kog perlespelten efter anvisning på pakken.
  2. Snit kålen meget fint. Skær abrikoserne i tern og æblerne i tynde både. Hak valnødderne groft. Vend det hele med den kogte perlespelt og olivenolie, og smag til med salt.
  3. Skær den lune ribbenssteg ud i 8 chunks (eller skiver), og servér dem med rødkålssalat.

Tip! Der er rødkålssalat nok til, at den også kan bruges som tilbehør til julefrikadellerne.

ET SØDT PUNKTUM PÅ JULEMENUEN: FLØDEKARAMELLER PÅ 10 MINUTTER!