Aftensmad

Ribbensteg med rødkålssalat

Lav en ny, spændende anretning med ribbensteg og frisk, sprød rødkålssalat - du får opskriften her!
Opskrift og foto: Inge Skovdal. 20.11.2015
ribbensteg med rødkålssalat

Vi elsker ribbensteg! Både på helt klassisk manér, og når den får nyt liv i andre spændende serveringer. Få opskriften på ribbensteg serveret på en bund af sprød rødkålssalat her!

Ingredienser

  • 1 lille økologisk ribbenssteg, ca. 600 g, gerne fra dansk, fritgående svin
  • 1 dl perlespelt
  • ¼ lille rødkål
  • 100 g tørrede abrikoser
  • 2 æbler
  • 100 g valnøddekerner
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt

Sådan laver du ribbensteg med rødkålssalat

  1. Steg ribbensstegen i ovnen ved 200° i ca. 1 time.
  2. Kog perlespelten efter anvisning på pakken.
  3. Snit kålen meget fint.
  4. Skær abrikoserne i tern og æblerne i tynde både.
  5. Hak valnødderne groft.
  6. Vend det hele med den kogte perlespelt og olivenolie, og smag til med salt.
  7. Skær den lune ribbenssteg ud i 8 chunks (eller skiver), og servér dem med rødkålssalat.