Se også
Brød & Boller
Energibrød med nødder og hørfrø
Velsmagende, nærende og nemt! Du får opskriften på et lækkert og sundt brød lige her.
af Caroline Hofberg.
13.09.2013
Foto: Tia Borgsmidt/Linnea Press.
1 stk
Ingredienser
- 2 dl havregryn
- 5 dl sigtet speltmel
- 1 dl knuste hørfrø
- 1 dl rosin
- 1 dl grofthakkede hasselnødder
- 2 tsk. natron
- 1 tsk. salt
- 4 dl tykmælk
- ½ dl flydende honning
- ½ dl tyttebærsyltetøj
Sådan laver du energibrød
- Tænd ovnen på 200°. Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
- Rør tykmælken i samt honning og syltetøj.
- Hæld blandingen i en smurt, aflang bageform (1½ l).
- Bag brødet på nederste rille i ovnen ca. 1 time. Vend brødet ud på en bagerist, og lad det køle af, tildækket med et viskestykke.