HAVE
Bede & græsplæne
Drivhus & orangeri
Terrasse & altan
Kompost & gødning
Hæk & hegn
Frugter & bær
Havetips
Dyr & insekter
Træer & buske
Krydderurter
Havekalender
Ukrudt
Blomster & planter
Køkkenhave
Haveindretning
OPSKRIFTER
Forretter
Småkager & cookies
Brød & boller
Aftensmad
Desserter
Drinks & cocktails
Salat
Kager
Juice & saft
Tilbehør
Konfekt
Tips & tricks
DIY
Buketter & kranse
Skønhed & velvære
Højtider & mærkedage
DIY-projekter
Strik & hækling
BOLIG
Boligreportage
Indretning & trends
Tips & tricks
Stueplanter
VIDEO
OM
Abonnement
Nyt ISABELLAS
Annoncører
Om os
Kontakt
Nyhedsbrev
Prøv magasinet
Brød & Boller
Energibrød med nødder og hørfrø
Velsmagende, nærende og nemt! Du får opskriften på et lækkert og sundt brød lige her.
af Caroline Hofberg.
13.09.2013
Foto: Tia Borgsmidt/Linnea Press.
1 stk
Ingredienser
2 dl havregryn
5 dl sigtet speltmel
1 dl knuste hørfrø
1 dl rosin
1 dl grofthakkede hasselnødder
2 tsk. natron
1 tsk. salt
4 dl tykmælk
½ dl flydende honning
½ dl tyttebærsyltetøj
Sådan laver du energibrød
Tænd ovnen på 200°. Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
Rør tykmælken i samt honning og syltetøj.
Hæld blandingen i en smurt, aflang bageform (1½ l).
Bag brødet på nederste rille i ovnen ca. 1 time. Vend brødet ud på en bagerist, og lad det køle af, tildækket med et viskestykke.
Se også
Valnøddebrød med rosiner
Se også
Hjemmelavet knækbrød
madbrød
Andre lækre opskrifter
Brød & Boller
Focaccia med pesto
Brød & Boller
Langtidshævede ølandsboller
Brød & Boller
Koldhævet surdejsbrød
Brød & Boller
Svenske fastelavnsboller med flødeskum og marcipan
ISABELLAS ANBEFALER
Mad
Se 10 råvarer du skal spise i februar
Havetips
Februar i haven
Haven
9 forårsblomster, du kan plante i det tidlige forår
Opskrifter
14 lækre opskrifter til brunchbordet
Mest læste
Kager
De 14 lækreste fastelavnsboller
Havetips
Februar i haven
Mad
Se 10 råvarer du skal spise i februar
Tips & tricks
Mug og kalk på badeforhænget? Sådan rengør du det!
Opskrifter
14 lækre opskrifter til brunchbordet
Sponsoreret indhold