Brød

Spis brød til

Der er intet som et lækkert, friskbagt brød. Og når det nu alligevel er så mørkt udenfor det meste af døgnet, er det hyggeligt at stå i køkkenet og bruge tid på æltning, hævning og bagning.
Af Redaktionen / Foto: Anders Schønnemann, Betina Hastoft, Stine Heilmann og Columbus Leth 21.12.2015

Vi har samlet 6 lækre og varierede opskrifter på brød, der passer til både madpakke, frokost, sandwich og som tilbehør til en god middag.

6 opskrifter på brød

Focaccia med rødløg og gedeost

Servér den skønneste focaccia med rødløg og gedeost, der tager dine smagsløg med på en italiensk sanseoplevelse. Få opskriften her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Rugbrødsboller med solbær

Prøv noget nyt med disse rugbrødsboller med solbær og malt, der både er sunde og skønne. Få opskriften her!

Grydebrød med grahamsmel og havregryn

Her får du opskriften på et sprødt grydebrød, så frem med forklædet og kom i gang! opskriften her!

Mørkt kernerugbrød

Giv dig i kast med rugbrødsbagningen, for med denne opskrift på mørkt kernerugbrød vil det lykkes dig at bage saftige, grove brød - hver eneste gang.Få opskriften her!

PR

Hurtige müsliboller

Hurtige mysliboller kan laves på ingen tid, smager himmelsk, og så kan de tilpasses resterne i dit køleskab og mindske madspild. Få opskriften her!

Hjemmelavet knækbrød

Bag fantastiske hjemmelavet knækbrød, som kan nydes med en god ost, lidt marmelade eller blot, som de er. Få opskriften her!