Desserter og kager

10 lækre sommerdesserter

Så er det tid for rabarber, jordbær og hindbær, som alle smager himmelsk i lækre sommerdesserter. Vi har fundet de bedste opskrifter på sommerdesserter frem.
af Redaktionen 27.04.2011

Når sommeren er på vej, kommer både saftige jordbær og lækre rabarber også på bordet. Især i diverse sommerdesserter er rabarber og forskellige slags bær et kæmpe hit. Mulighederne for at lave en masse forskellige og lækre sommerdesserter er rigtig mange, og kun fantasien sætter grænser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Smag også denne lækre cheesecake med hindbær

På en varm, solrig eftermiddag i haven eller på en skøn picnic er der ikke noget mere lækkert end at få sig nogle smagfulde og friske sommerdesserter. Dine sommerdesserter er også altid et hit som afslutning på en lækker og vellykket grillaften.

De fleste sommerdesserter er friske og gør brug af alle de lækre bær og frugter, som er til rådighed om sommeren. For selvom man selvfølgelig kan få jordbær, rabarber og lignende hele året rundt, så smager de jo altså bedst, når det er sæson for dem, og det vil dine sommerdesserter også bære præg af. Når jordbærene er plukket og rabarberen frisk, så er det med at få lavet nogle lækre og flotte sommerdesserter, som virkelig smager af sol, sommer og ferie.

Prøv også denne lækre opskrift på frangipane med jordbær

Her på siden har vi samlet en masse forskellige opskrifter på lækre sommerdesserter, som kan bruges direkte eller til inspiration - om du så er til jordbær, rabarber, hindbær eller det hele så er mulighederne mange for at få lavet nogle lækre sommerdesserter, som både du, din familie og gæster vil elske at sætte tænderne i, mens solen skinner og sommerstemningen breder sig.