
Bagetid: 10 minutter.
Antal: ca. 40 stk.
De bløde, cremede pinjekerner giver smag og struktur til vaniljekransene. Stil dem på kaffebordet juleaften, så bliver det med garanti ”aften med gevalt.”
Prøv også Mette Blomsterbergs opskrift på vaniljekranse her! (link fjernet)
Ingredienser:
LÆS OGSÅ: Julens lækreste kager og konfekt
Fremgangsmåde:
Skær vaniljestangen i mindre stykker, og blend dem med sukker i en minihakker.
Bland hvedemel og mandelmel i en skål.
Smuldr smørret i melblandingen, tilsæt vaniljesukkeret og de hakkede pinjekerner, og saml dejen med ægget.
Tænd ovnen på 200°.
Fyld dejen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt små kranse ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag vaniljekransene i ovnen i 6-8 minutter, til de er let gyldne.