Desserter og kager

Kolde desserter til varme dage

Isdesserter skal der til, når solens stråler banker ned over det danske land, så hvad enten du er til de simple eller de mere avancerede versioner, så har vi en lige til dig. Find din nye is-favorit lige her!
af Redaktionen / Foto: Inge Skovdal 20.05.2015
Kolde desserter til varme dage

Is er ikke bare is. Kast dig ud i spændende isdesserter, som vil smelte dine gæsters hjerter. Send en hilsen til barndommens minder, og lav en klassiker som regnbueisen, eller lav en forfriskende og let sorbet, hvis resten af middagen har været i den mere fyldige ende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også: Macarons med hindbæris og chokolade

Kolde desserter til varme dage

Is-tiden er over os, og det er næsten umuligt at komme uden om den kolde dessert, når de varme dage nærmer sig. Der findes næsten ikke noget bedre end hjemmelavet is, hvor du har mulighed for at udfolde dig, og kreere de mest smagfulde og smukke desserter.

FÅ MERE INSPIRATION TIL SOMMERENS DESSERTER MED MAD & BOLIG!

6 is-favoritter

Gør brug af sommerens søde frugter og bær, og lav lette og friske isdesserter, som kan køle du og dine gæster ned på en varm sommerdag. Server f.eks. en lækker rabarbersorbet eller giv den klassiske hindbærsorbet et tvist af peber. Mulighederne er mange, men hvis du er på bar bund og mangler en smule inspiration, giver vi dig her 6 af vores is-favoritter til de varme dage.

Inspiration: 6 desserter med yoghurt

Klik på galleriet nedenfor, og find 6 smagslækre opskrifter på kolde desserter til varme dage: