Desserter og kager

Koldskål - opskrift uden æg

Koldskål - en lækker koldskålscreme med bær og vanilje. Denne opskrift på kodskål er uden æg og smager fortryllende!
af Marie Melchior. Foto: Sus Rosenqvist. 10.06.2013

Koldskål er en rigtig dansk sommerklassiker. Rigtig mange mennesker har et godt forhold til koldskål. Om det så er sommerminderne fra man var barn eller bare smagen af den cremede mælk, så er koldskål en absolut favorit blandt os danskere. Her får du en frisk og let udgave af koldskål.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også disse 6 opskrifter med koldskål

Koldskål creme med bær og vanilje

4 personer, 15 minutter

Koldskål - det skal du bruge

Skal og saft af ½ citron
½ vaniljestang
½ l ymer
¼ l kærnemælk
50 g sukker
300 g blandede bær

Prøv også denne opskrift: Hindbærkage uden mel

Koldskål - sådan laver du den

* Vask citronen, og riv skallen på den fine side af rivejernet. Pres saften af citronen.
* Flæk vaniljestangen. Skrab kornene ud.
* Rør ymer sammen med citronskal og -saft, sukker, vaniljekorn og kærnemælk.
* Fordel koldskål cremen i 4 portionsskåle, og pynt rundhåndet med bær. Så har du en lækker portion koldskål.

Få opskriften på en smoothie med danske bær.