Koldskål - opskrift uden æg
Koldskål er en rigtig dansk sommerklassiker. Rigtig mange mennesker har et godt forhold til koldskål. Om det så er sommerminderne fra man var barn eller bare smagen af den cremede mælk, så er koldskål en absolut favorit blandt os danskere. Her får du en frisk og let udgave af koldskål.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Prøv også disse 6 opskrifter med koldskål
Koldskål creme med bær og vanilje
4 personer, 15 minutter
Koldskål - det skal du bruge
Skal og saft af ½ citron
½ vaniljestang
½ l ymer
¼ l kærnemælk
50 g sukker
300 g blandede bær
Prøv også denne opskrift: Hindbærkage uden mel
Koldskål - sådan laver du den
* Vask citronen, og riv skallen på den fine side af rivejernet. Pres saften af citronen.
* Flæk vaniljestangen. Skrab kornene ud.
* Rør ymer sammen med citronskal og -saft, sukker, vaniljekorn og kærnemælk.
* Fordel koldskål cremen i 4 portionsskåle, og pynt rundhåndet med bær. Så har du en lækker portion koldskål.