Desserter og kager

Lækre opskrifter på julekonfekt

En af de aller bedste ting ved julen er julekonfekt. Riv et par timer ud, og invitér familien på konfekt-dag. Husk at lave lidt ekstra, så I kan smage på lækkerierne undervejs.
Af redaktionen Foto Betina Hastoft, Stine Christiansen – Skovdalnordic.com, Line Thit Klein, Jes Buusmann og Columbus Leth 15.11.2017
Den lækreste julekonfekt

Julekonfekt hører helt klart julen til. Du kan sagtens finde opskrifter på konfekt, der er nem at lave og som smager himmelsk.

Hvad er der i din julekonfekt?

Den hjemmelavede konfekt smager som regel meget bedre, end dén, du køber. Du ved præcis, hvilke råvarer og ingredienser, der er brugt, og så er det både sjovere og billigere at lave det selv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Slip fantasien løs, og lav konfekt i flotte farver. Du kan forme din julekonfekt enten som bolde, firkanter eller på en helt alternativ måde. Pak det ind i en fin æske eller med cellofan, og brug den som værtindegave til julens mange invitationer.

Nedenfor giver vi dig inspiration til nemme opskrifter. Vi har udvalgt seks opskrifter på både traditionel julekonfekt med klassiske smage men også konfekt med et twist af karamel, lakrids og likør .

Velbekomme!

Få opskriften på konfekt med dumle her

Få opskriften på konfekt med baileys her

Få opskriften på nemme lakridskarameller her

Få opskriften på sølvkarameller med lakrids her

Få opskriften på lækker nougatstang her

Få opskriften på marcipankugler i hvid chokolade her