Desserter
Desserter og kager
Melon med kokosmælk, mynte, peanuts og knust is
Lav en forfriskende dessert fra Vietnam med melon, mynte, kokos og peanut, der smager af sol og fjerne himmelstrøg
af Anh Lê
2.01.2013
4 personer
1 dåse kokosmælk
1 stang vanilje
2 spsk rørsukker
½ melon
10 g finthakket
mynte
2 spsk knuste peanuts
knust is
Prøv også: 10 lækre italienske desserter
Kog kokosmælk med vaniljestang og sukker i ca. 15 minutter, og stil det i køleskabet, til det er helt koldt. Brug en ske til at lave små kugler af melonen, og bland dem med hakket mynte. Hæld det i 4 høje glas, og fyld op med den iskolde kokosmælk. Top op med knust is og peanuts.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Få flere opskrifter fra restaurant Lê Lê her:
Spinatsalat med pære
Grillede vagtler i five spice
Sandart med forårsløg og ingefær